BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 26 August 2009

lamenye xmenjenguk blog ni....

dh lame dh aq xupdate blog ni...
malas plak arr
lgpun de byk keje...
k arr smpai cni je le..

minggu ni xbrape nk chat arr...
salam...

Friday, 14 August 2009

hObI BaRu SeMpErNa H1N1...

hobi semperna H1N1???
emm satu tajuk yang agak memelikkn kn.....huhu
even tajuk ni agak memelikkn bagi korang aq still nk cite gak pasal tajuk aq ni....hehe
k arr aq ade satu hobi baru semperna h1n1...
emm cbe korang teke pe hobi yang akn aq citer kn nti....
cpat...cpt pikir cpt.........
.....................................................................
...............................................
....................................................................
ha dah pikir lom.....
xpe arr aq cite je la yerk....
hobi aq ialah...
jeng...jeng...jeng...cewah special gimik plak...huk..huk...
ialah mengumpul topeng @lebih dkenali sbg mask.......hahaha
aq pon xtaw arr npe aq sgt teruja tgk mask yg xseberapa 2..hehe
stakat ni aq dh collect dkt 5 mask...
insyaalah dlm ushe nk memperbanyakkn mask..hehe
aq nyer sowg jerk taw mask 2....hehe
korang ckap je nk mask yg mane....
bertali or yang sangkut kat telinga 2...
semua aq ader aw.......hak...hak
warne mask 2?????
stakat ni aq dh kumpul 3 warne.....
white n blue n the latest one is green....
yg wane ijau 2 skull aq yg kasik....
entah pe angin skull aq kasik....
ni yg wat aq sayang sgt kat skull aq ni......hak..hak..hak
tp kan aq tgh dlm ushe nk cari mask yg wane pelangi lak arr....
or mask yg wane purple k wane yang cantik2 ni la n wane yg striking ni....hehe
kalo korang jmpe korang gtaw aw aq...
aq nk wat koleksi mask arr kat umah...kui...kui...kui....
actlynyer mask 2 bknnyer slalu nau pakai........
peh ari 2 aq try arr pakai.....
mcm nk semput jerk.....
xslese langsung........
pas kan aq ckp arr kat kawan aq xselesa pakai mask ni.....
korang taw dy jwb pe....
dy kate cam ni"oit amal,ko nk mati k or nk ikotkn sgt ko nyer xselesa 2"......
pehh aq tergamam dengau dy ckp cam 2....
pape pon trime kaseh arr kat kwan aq yg tlh menyedar kn aq.....
huhu.....insaf...insaf....
k arr aq nk tgk citer nur kasih ni jap......
enta pe la jadik kat nur....
huhu...x sesabau nk taw arr....
k bye2....salam.....




Thursday, 13 August 2009

hari yg mentension kn!!!!!!!!!!!!!


huhu.....huhu
arrghhhhh!!!! tensionnyer ari ni.......rase nk mnjerit jerk...
emm....
ari ni pekse ad math n bio....
cam ne arr ngn result kali ni......
hopefully okey arr....
k arr 2 je la ari ni.......
coz kpale ni dh pening arr...
nk tdo jap.......
bye..bye..............................................huhu

Saturday, 8 August 2009

emmm......tgh borink




assalamualaikum semue.....

emmm.....
sbnrnye time ni tgh borink....
walaupon nk pekse
aq still bley buang mse menaip kt cni....
hey pe la nk jadi ngan aq ni....
patutnya time2 ni study....
ni menaip kt cni plak...
huhu...
gambar yg kat atas ni gmbar aq ngan kak along aq....
ssaje jerk nk letak gmbar ni kat cni...
hehe...
k arr nk sambung study balik....
hope bley masuk arr pe yg aq bace dlm
memori otak aq ni.....
kui..kui..kui...

wasalam....

Tuesday, 4 August 2009

sOmEtHiNg To ShArE........


peace!!!!!!!!!!!!!!



...................................................di atas bukit as-sharifah..................................................



gambar ni mase aq form 3.....
form 3 fatimah....
emmm...mase ni an dah abis pmr
so,diantara xtvt lepas pmr ni
ialah...............
gotong royong....
cam bser arr kan ckgu mesti nak suruh kitorang bersih kan
skull......
ye la kan bak kate pepatah kebersihan 2 separuh dari iman.....
so,memang arr kene amik berat pasal kebersihan ni an......

ni aq nk kenalkn kengkawan aq.........

dari atas kiri...ocheh,ajid,aq,diyana,nisha,liyana n paan.....

dari kiri barisn ke-2..bella,ros,syima,zafirah n faizah....

dari kiri bawah....umi,azah,ani,pinas n amal kamalia.........




pEnTiNgNyE kAwAn DaLm iDoP kItEr......



the most memorable people in life will be the friends who loved you mhen you weren't
very lovable.......




konichiwa semua......................................

ari ni aq nk membebel plak pasal kawan.......
korang de kawan tak......
ek eleh aq ni dah taw dh jawapannye tnye plak kan.......
mestilah de kawan an......
klau owg yang xde kawan 2 aq xtaw arr nk cakap pe....
coz aq xdapat nk bayangkn cmne la kehidupan aq ni kalau xde kawan......
pehhh....bosan idop ni.......
btol tak???????
emmmmm,so aq de kmpul gmbar2 yang pasal
persahabatan ni la........
korang tegok2 la yerk.........................


carilah sahabat yang bilamana memandang wajahnya teringat kita akan Allah,

apabila mendengar perbualannya iman kita akan bertambah...

apabila mendampinginya hati kita akan menjadi tenang....

itulah diantaranya terdapat tanda sahabat yang sejati.....

owkey la.......
dah penat dah menaip kt cni.....
len kli klo de mse aq menaip lagi arrr.....
chow.......................
assalamualaikum...........................................(",)









Monday, 3 August 2009

lepak2 kat libary......



emmm.....

mase ni ngan lepak ngan kengkawan kt libary coz byk gler omwork kne wat arrr....

arrr...tensionnye.....

tgh syok2 wat omwork..

ttbe je dak ana ni ngada2 nak amik gmbar aq plak...

aq pon pe lg posing arrrr.....

hahaha....................................kui...kui..kui....

k arr dh kering arr idea....

actly time ni kat lab...

k arrr ckg aq dah dtg arrr....

chow dlu.....

asssalamualaikum.......(",)

emmm.... kawan2ku...



assalamualaikum smue...
ari ni aq nk citer kn pasal kengkawan aq......
gambr ni kitorang amik mase form 2
form 2 pe ekk...
aq pon dh lupe arr...
jap2 aq try ingatkn balik...
emmmm.....
emmmmmmmmmmmmmmmmmmm......
haaa!!!!baru ingat...
mase ni aq blajar kat form 2 zainab....
ni la diantara kengkawan aku mase kat kelas 2....
dari kiri dak bahirah pas 2 aq,ekin,
mahirah,syera,wanie n last skali azzah.....
sayang tol arrr mase form 1 xde plak gmbr.....
kalo de dah lame dah aq letak kt dlm
blog aq ni....
kui...kui...kui......kui..........kui.....kui